Könyvajánló

  • Hogyan táplálkozzunk egészségesen, de mégis hétköznapi egyszerűséggel?
  • Miért sikertelen az ezidáig alkalmazott fogyókúrás módszerek többsége, ami visszahízással végződik?
  • Hogyan élhetünk 40 felett is teljes és sugárzó életet?
  • Hogyan nyerhetjük vissza formáinkat szülés után?
  • Hogyan siethet a lélek a test segítségére, és viszont?
További részletek
Megrendelhető: 2000ft + postaköltség
[email protected]

Publikációk


Publikációk

Új szerelem

Mint személyi edző és életmód tanácsadó, nem csak a vendégeim testével, hanem a lelkükkel is foglalkozom. Mert a kettő csak együtt tud sikeresen működni. Ha a lelkünk van bajban, a testünk tud segíteni, és fordítva. Mivel ez egy bizalmas kapcsolaton alapuló munka, általában ismerem a lelki, családi problémákat is.
Gyakran azt tapasztalom, hogy a nők túlságosan görcsösen akarják az új szerelmet, a kapcsolatot, minden gondolatukat ez tölti be, és nagyon megviseli őket, ha nem bukkan fel hamarosan egy újabb Nagy Ő. Ez a görcsösség aztán rájuk van írva, elriasztja a férfiakat, így egyre reménytelenebb a párkeresés.

Éppen a legjobb barátnőm járt hasonló cipőben, szinte másról sem tudott beszélni, csak erről a problémáról.
Akkor ezt tanácsoltam neki: Vedd ki a fejedből ezt a fiú-témát, és tedd el későbbre a szekrényedben egy fiókba. A felszabaduló energiával, minden gondolatoddal és szabad perceiddel csak magaddal foglalkozz. Legyen az a cél, hogy hozd ki magadból a legjobb formádat. Kezdj el rendszeresen és komolyan edzeni, és nagyon tudatosan, fegyelmezetten táplálkozni. Ne foglalkozz bulizással, pasikkal, semmi mással, csak ez a cél lebegjen a szemed előtt. Mindezt nem azért, mert talán így majd jobban tetszel másoknak, hanem azért, hogy saját magad büszke lehess önmagadra, szerezz sikerélményeket, és érezd jól magad a bőrödben.

A  barátnőm megfogadta a tanácsomat, és gőzerővel vetette magát a wellness-fitness életmódba. Ledobta a fölösleges kilókat, és egyre inkább kivirult, magabiztos, és felszabadult lett. Új, csinos ruhákat vett magának, amikben remekül érezte magát. Beiratkozott egy MBA képzésre is, hogy további célokat valósítson meg. És láss csodát: az egyik fiatal tanárral egyszer csak összeakadt a tekintetük, és szép szerelem lett belőle.
Ennek ma már 10 éve, kétgyönyörű kislányuk van. És örül a szívem, ha rájuk nézek, mert az ő szerelmük a bizonyíték, hogy igenis, létezik jó házasság!

Véletlen volt csupán?
Nem hiszem, nincsenek véletlenek!
A barátnőm pozitív kisugárzása vonzotta a férfi figyelmét, érdeklődését.

Ezt tanácsolom mindenkinek, aki új szerelemre vágyik: engedjük el a problémát, találjunk örömet saját magunkban, a sportban, a barátokban, az életben, és akkor a SZERELEM is ránk fog találni!